Kaikki tiedotteet

7/2023

Rexel ja Meltex yhteistyössä kohti vastuulliseempaa tuotantoa
Rexel ja Meltex ovat aloittaneet yhteistyön. Meltex on suomalainen putkien, kaivojen ja rakennustarvikkeiden valmistaja, jonka tehtaita sijaitsee mm. Jyväskylässä ja Kempeleessä.

 

Yhteistyössä vastuullisuus on isossa roolissa, sillä Meltex pyrkii jatkuvasti pienentämään ympäristön kuormitusta tuotannossaan. Keskisessä roolissa ovat raaka-aine- ja laitetoimittajat. Yhtenä ratkaisuna olemme toimittaneet Jyväskylän tehtaalle Schneider Electricin komponentteja, jotka auttavat vähentämään päästöjä koko elinkaaren ajan. RoHS- ja REACH-asetusten mukaisista Green Premium -ohjelmaan kuuluvista tuotteista on saatavilla kattavasti materiaali- ja ympäristötietoja sekä kierrätysohjeita. Läpinäkyvä tieto ja komponenttien mahdollistama resurssitehokkuus vievät tehdasta kohti tavoitteita.

Rexelin ja Meltexin yhteistyöhön kuuluu paljon muutakin, mutta siitä lisää loppuvuodesta. Pysy kuulolla!
 

Lue lisää Meltexistä

12/2022

Rexel ja Noux Node yhteistyöhön


Rexel on aloittanut yhteistyön teknologiayritys Noux Noden kanssa. Noux Node tarjoaa IIoT- ja Egde-ratkaisuja teollisuuden tuotantolaitosten ja tuotantolinjojen tiedonhallintaan (Noux Cloud).

”Ensimmäinen pilottiprojekti on jo alkanut, ja odotamme innolla mitä tulvaisuus tuo tullessaan. Yhteistyössä pääsemme mukaan ainutlaatuisiin projekteihin, joissa digitalisoidaan eri teollisuuden prosesseja ja esimerkiksi tehostetaan energianhallintaa ja parannetaan tuottavuutta”, kommentoi Rexelin liiketoiminnan kehityspäällikkö Jyrki Pikkarainen. ”Uskomme vahvasti, että tällaisille pilvipohjaisille ratkaisuille on entistä suurempi tilaus vallitsevan maailmantilanteen sekä kasvavien energiakustannusten vuoksi.”

Tutustu Noux Nodeen

Ota yhteyttä