Turvallisuusilmoitus

Turvallisuutesi on meille tärkeää
 

Rexel Finland Oy käyttää kaikkia käytössään olevia keinoja petosten estämiseksi ja torjumiseksi. Autamme sinua tunnistamaan petokset ja estämään ne.

1. Suojaa henkilökohtaiset tietosi

Älä koskaan lähetä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse luottamuksellisia tietoja, kuten salasanoja, luottokorttitietojasi tai tekstiviestillä vastaanotettuja koodeja jne.

2. Vaihda salasana säännöllisesti

Älä käytä heikkoja salasanoja tai samaa salasanaa useilla tileillä. Tällainen toiminta lisää tietojesi haavoittuvuutta, jos yksikin näistä tileistä hakkeroidaan, ja sillä on usein vakavia seurauksia: sähköpostitilin hakkerointi, pankkitietojen varkaus, henkilöllisyysvarkaus, lunnasvaatimukset jne.
Varmista, että käytät vahvaa salasanaa, joka on vähintään 12 merkkiä pitkä ja sisältää vähintään kolme seuraavista neljästä merkkityypistä: isot ja pienet kirjaimet, numerot tai erikoismerkit (kuten !#?).
 

3. Suojaa tietokoneesi virustentorjuntaohjelmalla ja asenna palomuuri
4. Tarkista huolellisesti, jopa kiireessä ja paineen alaisena, kaikki tilisiirtoja, tilauksia, pankkitietojen muuttamista koskevat pyynnöt

Ole varuillasi heti, kun pyynnössä yhdistyvät seuraavat 3 ominaisuutta: kiireellisyys, vaatimus ja suuri rahamäärä.
Jos et ole varma, ota yhteyttä pankkisi yhteyshenkilön heidän tavalliseen puhelinnumeroonsa, ei huijaajan numeroon.
 

5. Varo vilpillisiä viestejä

Tietojenkalasteluksi ("phishing") tai huijaukseksi ("spoofing") luokitellut vilpilliset viestit ovat yhä yleisimpiä, ja ne saattavat näyttää oikeilta, kun niissä esiintyy Rexelin logoja ja tuotemerkkejä, tai kun viestin lähettäjä esittää olevansa Rexel Finland Oy:n työntekijä ja käyttämää sähköpostiosoitteita, jotka saattavat sisältää termin "Rexel".


Kaikki sähköiset viestit muista verkko-osoitteista (kuten contact@rexel-finland.fi, contact@rexel-finland.net, contact@rexel-finland.org, contact@rexelsas.com jne.) ja jotka mahdollisesti sisältävät Rexel Finland Oy:n työntekijän nimen voivat olla vilpillisiä yrityksiä, joiden kanssa on oltava erityisen varovainen ja joista on ilmoitettava osoitteeseen info-legal@rexel.com.


Jos saat tällaisen viestin, toimi näin:
* Älä vastaa viestiin, äläkä napsauta viestissä olevia linkkejä,
* Älä koskaan anna pankkitietoja tai henkilötietoja,
* Poista viesti postilaatikostasi.

Voit lähettää kysymyksesi myös osoitteeseen: data.breach@rexel.fi